20.11.08




Mala llet quan hi penses, fatigòs quan ho analitzes, alegria quan els enganxen. NO a la pornografia infantil.

Avui és el Dia Universal del Nen, i escric aixó amb el meu segon fill Àlex a coll i amb la Clara a la piscina amb sa mare. Com collons algú pot trovar desig i plaer sexual en els nens? no confonguem tendències sexuals amb depravacions sexuals, res de posar les coses en el seu mateix sac.

És reiteradament trist que avui en dia encara hi hagi gent que cerqui "angels", "lolitas", "boylover", "preteens", "girllover", "childlover", "pedoboy", "boyboy", "fetishboy" o "feet boy" per buscar imatges, videos, chats o contates amb nens i nenes! Si has arribat aquí buscant aixó ves directament a la merda, ets mala persona!

Mireu, m'he posat de mala lluna pensant amb aixó, i bé, m'hi poso també en general quan veig que els nens no només són explotats sexualment en aquest món, sinó també reben explotació laboral, explotació moral i tantes altres misèries. Quan arreglarem casa nostra?

Com ho hem d'acabar musicalment avui? doncs estava dubtant entre alguna cosa forta per desfogar-nos, o sigui que buscarem una radicalitat avui. Calva y Nada, direu quin nom més extrany? Doncs si, un parell de nois alemanys d'origen espanyol van teixir uns discs foscos, radicals, a cavall entre els sons industrials i la electronic body music (EBM), electronic dark music...son d'aquells rars, que no agraden a la Blanca ni suposo que a massa gent, però cançons com "Der Straum" o "Los Santos Inocentes" son fantàstique per extreure vapor extra...com el que genera pensar en aquests bastards!


Discover Calva Y Nada!