16.4.08

Vies de Tren



Vies de tren, una imatge sempre suggerent i icònica. Això immediatamente m'ha recordat els The Railway Children, uns bons nois que a finals dels vuitanta feien un pop de guitarres immaculades. Massa purs per ser alternatius, massa indies per arrivar al "top" de les llistes d'èxit. Si us agraden els The Smiths, els primers REM o els Chameleons més melòdics segur us enganxen.

Aquest tema "In the Meantime" fou el primer senzill del seu segon LP, Recurrence, editat el 1988. Segurament era aquell mateix any que els vaig escoltar per primer cop, la canço que recordo era Monica's Light...que vaig tenir gravada en una cassette durant anys fins que vaig "pillar" el CD crec que a una botiga de segona mà de Madison l'estiu de 1995...però això com escric sovint son figues d'un altre paner.

El vídeo no és espectacular però certament la cançó és una petita delícia, franca, sense exigències, com quan menges un d'aquells plats casolans de tota la vida (ep, parlem de so de guitarres dels vuitanta o sigui que no espereu cap excentricitat!)