20.3.08

A vegades ens acostem massa

Si, no cal obviar-ho, un dels motius pels quals em va interessar tant ser diferent en la música que escoltava va ser clarament que era diferent. No va començar així, primer va ser la música, però després hi vaig trobar el gust. I com no, era -és- molt excitant descobrir un grup nou que t'enganxa molt i que et fa SENTIR. La música es tot sentiments i algunes bandes/grups/músics en son experts...i alguns a vegades s'acosten massa a la vulgaritat pero continuen essent meravellosos. En aquest cas us poso un video d'una de les cançons més genials de la Lisa Gerrard. Ella va ser la meitat del grup australià Dead Can Dance, que van desapareixer a mitjans del noranta per reapareixer fa un pocs anys per fer concerts i tornar a desapareixer.

La Lisa s'ha acostat molt a la vulgaritat en els darrers anys, pero clar la vulgaritat genera bons dinerons..em refereixo a bandes sonores com Gladiator (NOTA: blog personal, comentari personal...), tot i que també ha composat bandes de pel.lícules més alternatives com Whalerider.

Però bé, tot i que a vegades aquests grups que ens agraden s'hi acostin massa, continuen essent genials. Aquest tema ho demostra: Sanvean (I'm your shadow)