21.3.08

Elvis Morrissey

Ei no teniu res dels Smiths? doncs ja podeu correr a comprar el primer que trobeu! Segur que serà una recopilació i segur que us encantarà...

Ara bé, segur que els coneixeu i tambe sabeu qui es Stephen Patrick Morrissey....quan talent i quantes boníssimes cançons han sortit de la seva gola. Tot i aixó el temps passa. Ara el Morrissey, o el Mozz, està de gira del seu darrer disc de grans èxits...i bé hi ha algun més que sonat fracàs en aquesta gira...El senyor viu a Itàlia fa anys, no és un gran esportista i no és un xaval, per tant abordar 6 dies seguits de concert al Roundhouse de Londres va ser una temeritat. Les dates eren del 21 al 26 de Febrer: primera nit, excel.lent, excitant, talent, veu...segona nit, talent pero no excitant..tercera nit..cataclisme a la quarta canço...tres nits restants cancel.lades...però quan està bé, ho està.

I a més ens ha donat moments memorables...per nosaltres un dels millors es quan amb els Smiths combinaven en directe la millor cancó de Elvis Presley -Mary's the name (his latest flame)- amb Rusholme Ruffians. Aixó passava en concert a just la meitat del vuitanta quan tots erem més joves i els Smiths ere LA BANDA.

Comprobeu-ho en aquest directe a Salford, Anglaterra el 1986...comença amb la versió de Elvis i empalmen amb Rusholme Ruffians, grandiós!