13.7.08

M'he quedat sentat (Kyoto Song)

La vella cadira-The old chair

Doncs si, sentat m'he quedat quna l'Eva m'ha dit que són a Kyoto, mare meva! dos bons amics al Japó!

Quan en Jordi em va trucar fa pocs dies per preguntar-me contactes de gent que havien anat al Japó per anar-hi amb l'Eva, no em pensava que seria tan ràpid...i ahir l'Eva em va escriure des de Kyoto!

Pujaran al Fuji, menjaran sushi del bó i anirán a la ciutat més fantàstica i surrealista! Tokio...espero bones foto i poder-les penjar aquí.

Com que sé que llegiran aixó, només reiterar que us ho passeu molt bé i que torneu plens d'experiències per explicar-nos els que som aquí...

Què pot acompanyar a uns amics a Kyoto? una de massa fàcil, no doubt my friends, "Kyoto Song" dels amics The Cure, des del seu fantàstics "The Head on the door",i una de més delicada, "Alone in Tokyo" dels francesos Air, per la banda sonora d'aqueall meravella de la Sofia Coppola anomenda "Lost in Translation"Dedicades per en Jordi i l'Eva, passeu-vos-ho fenomenal!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei , com pot ser que no hi hagi cap comentari!!!!, gràcies per guardar un raconet pels amigotes nipons!!, on vols que t'envii alguna foto, al vostre de yahoo?

toti